Adio Michael

08 Jul

Ieri am fost luat cu asalt pe toate televiziunile de ceremonia inmormantarii lui Michael Jackson. Nu vreau sa fiu inteles gresit, am fost fan Michael de mic cand ascultam albumul BAD pe un Walkman obosit cu caseta audio si il consider cel mai mare om de show din istorie. Insa prea am exagerat cu transmisiile live, cu editiile speciale de stiri, cu diversi indivizi care isi dau cu presupusul despre el si despre viata lui.

Omagiu, omagiu, ok. Dar de ce trebuie sa vad de exemplu pe Realitatea, din 10 in 10 minute, poze cu el cand era mic in timp ce pe fundal se aude o melodie de-a lui cu versuri lacrimogene? De ce trebuie dramatizat totul, transformat intr-un spectacol mediatic ieftin? Se intampla exact acelasi lucru ca atunci cand loveste vre-un cutremur, deraiaza un tren sau cade vre-un avion. O zi intreaga stirile incep cu secvente de groaza pe muzica de Hollywood, cu titluri bombastice: “Groaza la NY”, “Cosmarul din adancuri!”, “Lacrimi si teroare”…

Michael s-a dus. Gata. Cei mai multi dintre noi sunt tristi si fiecare si-a manifestat tristetea in felul lui, aducand un ultim omagiu starului. Eu de exemplu m-am tinut de boase tot timpul in metrou in drum spre casa..

michael-jackson-2Odihneasca-se in pace…

2 Responses

  1. tot ea says:

    ha ha ha…Nu esti normal bre…:))

  2. Sica says:

    frate de suferinta, de la moarta lu’ nea nelu dolanescu nu am mai vazut atata miscare de forta mediatica. of of, mai mai!

    ps: copii, puteti iesi linistiti in parc acum…
    ps2: platitotirii biletelor jackson5 din anii 70 vor primi inapoi 20% din suma platita …

Leave a Reply

Mielu pe baricade

Baricade din cuvinte impotriva prostiei!


This site is protected by Comment SPAM Wiper.