Adio sex in grup in parcuri

29 Jul

Dragi prieteni exhibitionisti si voyeuristi deopotriva, am o veste proasta pentru voi.

SarphatiparkConform unei hotarari a CGMB Bucurestiul ramane un oras primitiv in ceea ce priveste accesul oamenilor pe iarba din parcuri si felul in care ei se pot bucura de spatiul verde. Daca oriunde in lumea asta esti incurajat sa-ti petreci cat mai mult timp in zonele verzi, la noi celebrul “Nu calcati iarba!” ramane sa ne bantuie ca o stafie comunista.

Marele primar Oprescu (pe care eu nu-l suprot deloc, dar e doar parerea mea) a dat-o sucita si a aprobat un proiect al Consiliului General prin care alergatul sau altă activitate sportivă care implică mai mult de cinci persoane este strict interzisă”, cu amenzi pe masura, intre 350 si 1000 RON.

Asa ca s-a terminat cu partidele de sex maratoniste prin boscheti intre mai mult de 5 indivizi. La fel, daca sunt mai mult de 5 oameni, adio cu leapsa pe iarba, cu jocul de wist sau cu jocul de cuvinte fazan. Adio normalitate, bun venit comunism!

La polul opus, acum un an de zile, olandezii se pregateau sa legalizeze sexul in parcurile din Amsterdam :)

Tags: , , , , , ,

One Response

  1. Emil says:

    Credeam ca am scapat de idiotii aflati prin conducerea de partid si de stat, dar se pare ca nu! Domnule Oprescu, va doresc, dumneavoastra si tuturor celor pe care ii patronati in primaria Capitalei, SA DISPARETI DIN BUCURESTI PENTRU TOTDEAUNA!

Leave a Reply

Mielu pe baricade

Baricade din cuvinte impotriva prostiei!


This site is protected by Comment SPAM Wiper.