Armata Romana a speriat planeta

10 Jun

Militarii romani sunt spaima vestului, estului, si a celorlalte puncte cardinale. Toti ingheata de frica cand aud de soldatii romani, de la talibanii din pesteri la temutii Navy Seals si chiar Legionarii neinfricati.

Cum dracu’sa nu le tremure chilotii gandindu-se la ai nostri cand ei se ranesc singuri in timpul exercitiilor militare? Citeam azi pe Realitatea.net ca la Mangalia 7 militari au fost raniti in timp ce desfasurau un antrenament complex derivat din tehnicile shaolin. Mai exact, trebuiau sa alimenteze o amarata de racheta care oricum nu cred ca ar fi putut sa zboare.  Cu alte cuvinte, trebuia sa puna combustibil dintr-o cisterna intr-un rezervor.. Si au esuat lamentabil, toti ajungand la spital cu arsuri!!

Pai cand aude Osama prin pesteri ca mai vine un val de romani se gandeste numai la tab-uri vechi care rasuna prin vai si le tulbura somnul, la cercetasi care trag cu invizoace din boscheti si la luptatori de gherila care infunda cu gunoaie si coji de cartofi tunelurile din Afganistan. Copiii de insurgenti din Irak mananca tot de frica sa nu vina romanii cu avioanele si sa le arunce bordeiul in aer.

Pazea ca vin romanii si va alimenteaza de nu va vedeti. Slava Domnului ca  nu avem tehnologia bombei nucleare. Ca si vad un anunt important la TV de la MaPN: “A avut loc un mic incident si am scapat o bomba din camion, dorim sa ne cerem scuze pentru orasul Pitesti..”

Tags: , , , , , ,

3 Responses

 1. Nici nu stiu ce sa zic: foarte tare sau vai mama lor?! :)
  Pana una alta mi-a venit replica si ma apuc de airsoft, ca tot n-am facut armata. Aseara am fost la o repriza de antrenament in vederea intalnirii de sambata. Acum stau si scriu scenarii pentru baieti. Sper sa tina cu mine si sa le incercam! :D

 2. EstNordEst says:

  asta e ca bancul ala cu bula in razboi, cand de frica sa nu-i impuste pe ei, comandatul se hotaraste sa-i dea lu’ bula o pusca de lemn. Si bula, pe campul de lupta in gura mare “puschi, puschi, puschi”. Cand la un moment dat se apropie un tanc din fata… iese strul din el si-ncepe: “tanchi, tanchi, tanchi”.

  E lung bancul dar ti-am facut un rezumat :)

 3. Ovidiu says:

  Happy Birthday !

Leave a Reply

Mielu pe baricade

Baricade din cuvinte impotriva prostiei!


This site is protected by Comment SPAM Wiper.