Ce inseamna normal?

24 Jul

In ziua de azi multi dintre noi am uitat ce inseamna NORMAL.

Luam de buna o lume unde la fiecare 5 minute e violata o baba de nepot-su, elevi emineti de la o scoala de comuna sunt filmati incercand pozitii prin bude mizere, fufe cu genunchii tociti dau lectii de moralitate, posturi TV alearga dupa rating calcand in picioare orgoliul si demnitatea umana, giboni imbogatiti peste noapte isi epateaza averea ca si cum asta ii face superiori si ziare disponibile oricui la chiosc promoveaza direct prostitutia in rubrica de mica publicitate, unde afli exact cat costa scurta, marea, mijlocia, etc.

Daca ala micu tipa sau face vre-o prostie la scoala are sindromul ADHD si trebuie bagat la tratament, daca ma pis mai des de 2 ori pe zi am probleme cu prostata si trebuie sa bag pastile in mine ca sa nu ma urmareasca pisoarul prin oras sa ma faca de ras, daca o am sub 25 cm sau ma tine sub 1 ora e problema si trebuie sa dau click pe link-uri, la batranete o sa-mi cedeze inima ca nu iau pastile cu Omega vikingilor, nu sunt barbat daca nu ies la bere si mananc gratar la margine de drum in weekend.

In mediul asta e de asteptat ca oamenii sa isi piarda reperele si sa nu mai stie ce e normal si ce e nu. Cine are dreptul sa aleaga pentru noi? Pentru orice exemplu de actiune vei gasi mai mult ca sigur un contra-exemplu cel putin la fel de bine fundamentat.

Oamenii de la o clinica privata din Bucuresti cred ca au vazut multe la viata lor in materie de modul in care poate fi folosit un pisoare: te poti pisa in el, pe langa el, te poti caca in el, poti manca mentosanul din el, poti trage sau impinge butonul de tras apa, poti sa te speli pe cap in el, poti sa-i iei garnitura daca ti se potriveste acasa sau, daca esti mai priceput si ai traista destul de mare, poti sa-l iei de tot si sa-l faci cadou unui prieten bun. Dupa multe “patanii” au ajuns la concluzia ca trebuie sa scrie oamenilor negru pe alb ce inseamna sa apesi pe un buton si fara sa vrea au scos la iveala un adevar dureros: am ajuns sa nu mai stim ce inseamna NORMAL.

20130722_112708

Tags: , ,

Leave a Reply

Mielu pe baricade

Baricade din cuvinte impotriva prostiei!


This site is protected by Comment SPAM Wiper.