Dau Volvo pe ulei comestibil

30 Mar

Cam asa suna un anunt postat pe auto.ro.

Proprietarul unui Volvo S40 diesel din 2002 da masina la schimb pe, citez: miniexcavator sau cu cherestea brad,stejar sau cu zahar ,ulei comestibil,piese auto,ciment,ob,profile ol 37-50,sugestii.

Dupa cum vedeti e deschis si altor sugestii, iar judecand dupa aria de interes extinsa (de la zahar si ulei la ciment si piese auto) eu zic ca puteti sa va incercati norocul. Poate vrea surpriza turbo, borcane de muraturi, haine second hand, faina, malai, turma de oi, marijuana sau ce mai aveti voi prin casa.

Tot el ne spune si de ce o da: motivul vanzarii-nu am ce face cu ea,nu pot conduce simultan mai mult de 1 masina.

Nimic mai adevarat. Nu poti conduce simultan mai mult de 1 masina. Majoritatea oamenilor ajung la concluzia asta fara sa cumpere inca o masina. Probabil a dat search pe Google pot conduce simultan 2 masini? si a aflat ca nu poate, insa poate manca simultan zahar si ulei, poate turna simultan ciment in 2 sape si asa mai departe. Probabil poate merge simultan cu miniexcavatorul si cu masina, daca o leaga de cupa.

Diseara fac curatenie in casa sa vad daca am ceva de dat la schimb. Tot sunt pasionat de Volvo, poate asta e ziua mea norocoasa. Noroc cu criza asta, frate..

Tags: , , ,

Leave a Reply

Mielu pe baricade

Baricade din cuvinte impotriva prostiei!


This site is protected by Comment SPAM Wiper.