Ghid de parcat GIP-ul

14 Feb

Atentie posesori de masina 4×4! GIP-ul nu este o masina normala. E mare, e scump, e opulent, e frisca savarinei auto. Prin urmare el nu poate fi parcat in locurile desemnate ca atare pentru ceilalti muritori de rand posesori de automobile NORMALE. Capacitatile sale de teren trebuie etalate tot timpul, atat pentru delectarea ochiului pietonilor (care incearca sa se strecoare pe troatuar pe langa el cat si pentru satisfactia si orgoliul tau.

GIP-ul se parcheaza doar pe borduri, pe mormane de zapada, pe spatiu verde, in statii RATB, in scuaruri, pe piste de bicicleta si in orice alt loc greu accesibil unui autoturism normal. Sa luam ca exemplu un bulevard normal unde masinile parcheaza in spic: GIP-ul trebuie urcat obligatoriu macar cu o roata pe trotuar, chiar daca restul masinilor sunt asezate normal. Nu e o fita, este o necesitate.

Daca vreti sa-i omorati pe cei cu masini de teren dati-le doar locuri normale de parcare. Nimic nu e mai groaznic pentru un GIPanist decat sa se simta mic si mediocru, sa nu poata iesi cu nimic in evidenta. Sa coboare din inaltimile Olimpului printre cei mai putin norocosi in viata.

Cum am scris articolul am si dat de un specimen in drum spre birou :)

Tags: , ,

4 Responses

  1. Emil says:

    Ai patit-o cumva? Te-a faultat vreun gipanist? :P

  2. chris says:

    IDIOT si NESIMTIT

  3. chris says:

    si daca-i ridica masina sa plateasca vreo 700 lei, sa-l vad daca isi permite sa plateasca parcarea macar de doua ori pe luna

Leave a Reply

Mielu pe baricade

Baricade din cuvinte impotriva prostiei!


This site is protected by Comment SPAM Wiper.