Servicii de top pe Otopeni…….NOT ! ! !

26 May

mg-5263Potrivit unui comunicat de presa postat pe site-ul oficial al Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti acesta, citez: “devanseaza aeroporturi de renume la mai multe capitole privind calitatea serviciilor, arata un studiu al Consiliului International al Aeroporturilor (ACI)”

In aceeasi nota de caterinca aflu din respectivul comunicat de presa ca potrivit studiului ACI la care au participat 125 de aeroporturi din intreaga lume, Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti devanseaza, in aprecierea pasagerilor, aeroporturi precum Londra, Paris Charles de Gaulle, Roma Fumicino, Frankfurt, Milano Malpensa la mai multe capitole privind calitatea serviciilor.

Acum facem impreuna o mica pauza sa radem…

…..

……..

… gata?

Aceleasi aeroporturi de cacat de mai sus sunt devansate de Otopeni la  capitole precum „Meticulozitate si atentie in efectuarea controlului de securitate”, „Timp de asteptare pentru controlul de securitate” si „Sentimentul de siguranta si securitate in aeroport”. Pesemne ca studiul asta e masluit, pentru ca eu nu m-am simtit in siguranta niciodata pe aeroportul nostru. Cum dracu e mai ok la noi decat la Frankfurt de exemplu, cand nici nu iesi de bariere bine si sar si trag de tine toti corbii cu legitimatii de taximetrist printate acasa, cand SRI-stii se plimba fara nici o greata cu armele la vedere sau cand femeia de serviciu, cautand probabil vre-o bomba, intra peste mine la buda in timp ce ma pis.

Rezultate bune au fost inregistrate si la sectiuni precum „Preturi accesibile pentru parcarile publice”…Asta se intampla daca la sondaje participa toti idiotii din strainatate care vin la noi s-o arda dubios.Pentru ca mie nu mi se pare deloc accesibil sa platesc 3 Lei/30 minute de exemplu. Da, e mai ieftin decat la Frankfurt unde dai 1,50 Eur./ 30 minute dar fratilor, vorbim de Romania ! !  !

a26aa246-8b59-44ca-8443-38cf9932e1f0_voordeelComunicatul continua cu niste explicatii din care reiese ca este cel mai corect si obiectiv studiu posibil, pus in practica la noi de studentii de la Facultatea de Inginerie Aerospatiala din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti.

In incheiere, in aceeasi nota de caterinca pe care mi-a insuflat-o comunicatul asta, am descoperit ca intr-un alt aeroport de cacat din Europa necunoscut, pe nume Schiphol, exista serviciul Privium destinat pasagerilor de business. In baza unui abonament anual, pe langa reduceri si o gramada de facilitati, nu iti mai prezinti pasaportul la check-in. In schimb au dispozitive speciale care iti scaneaza retina, reducandu-se dramatic timpul de asteptare si castigandu-se enorm in securitate.

La noi singurele scannere le au baietii sub barul la care platesti 12 RON pe o Cola amarata. Si nu e scanner de retina, e scanner de carduri…

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Mielu pe baricade

Baricade din cuvinte impotriva prostiei!


This site is protected by Comment SPAM Wiper.