Trofeul trofeelor

09 Aug

Baietii (sau fetele) de la Gall Print se ocupa cu stampile, cupe si medalii. Sunt destul de cunoscuti si chiar priceputi, eu insumi apeland la ei de mai multe ori. Cautand prin galeria de trofee un amic a dat peste chestia asta de mai jos din oferta lor :)

Nu e nici o caterinca, figurina sportiva FG178 chiar exista! Asta e trofeul trofeelor si este dedicat tuturor celor care nu mai au budigaii pe ei din orice motiv.

Ti se inmaneaza de Presedinte dupa ce-ti dai chilotii jos in fata sefului, dupa ce te prostituezi pentru decapotabila, dupa ce Guvernul iti taie salariul si sporurile, dupa ce proasta a fugit de acasa cu banii si cu cel mai bun prieten al tau si te-a lasat in chiloti, dupa ce a venit viitura si ti-a nivelat cocioaba, dupa ce a dat canicula peste tine in troleu si a trebuit sa te aerisesti cumva, dupa baia in Dambovita curata ca lacrima, dupa ce arunci cu bani la nunta pana nu mai ai ce sa dai la lautari si arunci si cu chilotii dupa ei, dupa ce termini scoala de pilotaj in Rep.Moldova, dupa o noapte in Vama  sau pur si simplu dupa ce te caci pe tine.

Un mic detaliu pe care l-am observat e ca figurina poarta papuci, dar ce dracu’ semnifica si asta imi depaseste puterea de intelegere…

Tags: , ,

2 Responses

  1. Vio says:

    Chestia cu papucii e legată de igienă. Carevasăzică personajul tocmai a ieşit de la duş…

  2. EstNordEst says:

    :) ) tare trofeul…

    Cred ca-mi iau unu’ si-l fac cadou noii mele sefe… dar mai intai astept sa-mi gasesc ceva serios de munca :) )

Leave a Reply

Mielu pe baricade

Baricade din cuvinte impotriva prostiei!


This site is protected by Comment SPAM Wiper.